Menu
EUR
Echocentrum Juffrouw Ooievaar  in Heemskerk

Echocentrum Juffrouw Ooievaar in Heemskerk

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Verloskundig Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Vlakbij Piraten en Prinsessen in het zorgcentrum Heemskern is het Echocentrum Juffrouw Ooievaar gevestigd. Zowel de wachtruimte als de Echokamer van Juffrouw Ooievaar zijn prachtig zoals je hier op de foto’s kunt zien. De verzorgde en rustige uitstraling van de ruimtes laten je meteen thuis voelen. Echocentrum Juffrouw Ooievaar staat voor hoogwaardige pretecho’s en een mooie beleving in een ontspannen sfeer. Dit wordt gedaan in een fijne, vertrouwde ruimte waar de koffie en thee voor je klaar staat. Je bent van harte welkom.

Bij het echo centrum Juffrouw Ooievaar kan je op afspraak terecht voor een prachtige 2 D of 3 D echo die gemaakt wordt met de modernste echoapparatuur. Ga naar de website van verloskundigen.heemskerk.nl/echopraktijk voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Wil je een cadeaubon geven van het Echocentrum, deze is te verkrijgen bij Juffrouw Ooievaar aan het Maltezerplein 35B in Heemskerk. Mocht je vragen hebben over de aankoop van de cadeaubon of wil je een afspraak voor een echo inplannen? Echocentrum Juffrouw Ooievaar is op maandag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 0251-232327 van 08.30-14.00 uur.

Ook bij de baby- en kinderkleding winkel Piraten en Prinsessen aan de Ruysdaelstraat 29 in Heemskerk is de cadeaubon van Echocentrum Juffrouw Ooievaar verkrijgbaar.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »